Facebook Twitter Gplus YouTube E-mail RSS
 
 
Home » ICT » Tendonsie zijn Business Cards
formats

Tendonsie zijn Business Cards

Het was alweer enkele jaren geleden dat ik nog visitekaartjes had gekocht, de oude waren volledig irrevelant met oude logo en oude gegevens. Daarom heb ik luxe Business Cards aangeschaft voor mijn verschillende divisies. Moest je iets tegenkomen, dat je zegt van, “Hé dat wil ik ook”, contacteer me gerust privé. Ik zal in dit blogitem eerst de foto tonen, en dan de vier items bespreken in detail.

Tendonsie zijn Luxe Business Cards

Tendonsie zijn Luxe Business Cards

Links bovenaan:

Links bovenaan vind u Mini Business Cards, dit zijn kleine luxe kaartjes met aan de voorkant uw gegevens, de achterkant kun je dan verschillende achtergronden kiezen. Gezien ik meerdere divisies heb, heb ik dus afwisselend foto’s gekozen. Mijn voorkant is ontworpen door Ginc.nl (Goofyinc van WorldofMinecraft.nl).

Rechts bovenaan:

Dit was een pakje van tien grote Business Cards, hetzelfde als de Mini Cards maar dan in het groot. Alles is trouwens op gerecycleerd papier gemaakt, goed voor het milieu!

Links onderaan:

Facebook Timeline Business Cards, white label van WorldofMinecraft.nl, ideaal om door te geven, en ook zodat moderators kaartjes hebben van het spel Minecraft dat we hosten. De tool genereert deze automatisch met een Facebook connectie.

Rechts onderaan:

Twee boekjes met 15 pagina’s met 6 stickers. Logo van Minecraft, Tendonsie Services Comm. V. en ServerPact (Onze Minecraft Server List Vote Site) afgewisseld.

 

 
comments  Reacties uitgeschakeld voor Tendonsie zijn Business Cards
© www.rtdaily.be
credit