Facebook Twitter Gplus YouTube E-mail RSS
 
 
Home » Games » Tendonsie Services Comm. V.: Terugblik zomer & nieuwe datacenters
formats

Tendonsie Services Comm. V.: Terugblik zomer & nieuwe datacenters

Tendonsie Services Comm. V. viert over één maandje zijn eerste verjaardag als vennootschap. Graag blikken we terug op de recentste wijzigingen van deze zomer. We starten met één paragraaf over onze servers en datacenters, daarna één paragraaf van onze subdivisies die we hebben zoals de Minecraft Server List Vote Site en bv. de World of Minecraft Game servers.

1) Servers & Datacenter

Het voorbije jaar zijn we actief geweest in meerdere landen en datacenters. De meeste servers, zes op het einde, hadden we staan in DCO² Datacenter te Oostkamp, nabij Brugge in België. Sinds de zomer van 2013 zijn we daar vertrokken, gezien het datacenter niet overweg kon met DDOS aanvallen en hier volledig mee onderuit ging. Deze servers hebben we dan overgeplaatst naar Level (3) Datacenter te London UK. Dit is een extreem duur datacenter waar we sinds augustus 2013 actief zijn. Rein heeft hiervoor persoonlijk naar London gereisd om het contract te bespreken en het datacenter te bezoeken. Onze colocatie servers zijn dan verhuisd naar Nedzone, waar darkfiber aanwezig is met een grotere capaciteit. Enkele NL klanten merkten ook een betere ping. Verder hadden we nog altijd onze testserver thuis, en onze servers in Frankrijk welke iets afgebouwd zijn. Voor enkele doeleinden zijn ook VPS Servers in NL aangekocht bij het DCG Datacenter. Voor onze hardware waren we partners bij Dell voor London, thuis en de VPS Nodes bij DCG. Voor onze colocatie hebben we servers van Supermicro. Telkens met garantie en splinternieuw aangekocht. Voor het 2e jaar, zien we vooral een groei op het vlak van servers in een extra datacenter in Nederland. Amsterdam of Rotterdam staat op ons verlanglijstje.

2) Onze subdivisies

– World of Minecraft: deze server was het afgelopen jaar relatief stabiel, met een enorm hoge uptime. Merchandising is toegevoegd op onze WoM servers zoals de World of Minecraft T-shirts en Stickers.

ServerPact / MinecraftServerLijst: deze site kende een enorme groei met een half miljoen bezoekers per maand, die meer dan één miljoen pageviews genereren. Sinds de zomer is de site er ook in het Engels. De nadruk lag de afgelopen maanden op de voorbereidingen voor andere games, en een mooier design met mogelijkheden tot Disqus comments en Youtube video’s op Minecraft server vote pagina’s.

– Hosten van andere Minecraft servers: we hosten nu enkele van de grootste NL Minecraft servers en vele kleine Minecraft servers op dure betrouwbare SSD hardware met Black Edition CPU’s of Intel Xeon’s. Al meer dan 250+ minecraft servers zijn het afgelopen jaar bij ons klant geworden, en ook de nieuwe Teamspeak 3 opties slaan aan.

– Business markt, SSD webhosting voor Belgische markt, is een gedeelte die we graag in de toekomst gaan betreden, beginnend met reclame op lokaal vlak waar we woonachtig zijn.

 
comments  Reacties uitgeschakeld voor Tendonsie Services Comm. V.: Terugblik zomer & nieuwe datacenters
© www.rtdaily.be
credit