Facebook Twitter Gplus YouTube E-mail RSS
 
 
Home » Games » Gamescom 2012 (Rein & Willem)
formats

Gamescom 2012 (Rein & Willem)

Dit jaar zijn Rein en Willem van World of Minecraft samen naar Gamescom geweest in Keulen (Duitland). Gamescom is de grootste gamesbeurs van Europa. In dit blogartikel leg ik wat meer uit van deze uitstap.

In de ochtend nam ik de allereerste trein naar Brussel en van daaruit de Thalys naar Köln Hbf (Station Keulen). In de Thalys had ik stopcontact als de trein bergop ging. Stopcontact viel uit als we een dalend spoor hadden. Best eigenaardig dus.

Aangekomen in Keulen moest ik nog half uurtje wachten tot Willem aankwam. Daarom besloot ik een kleine stadswandeling te maken. Daarna kwam Willem zijn ICE trein aan en gingen we naar de beurs.

We hebben de beurs gestart met Hitman, een game waar we nadien teleurgesteld van waren. Verder zagen we een Minecraft schietspel dat Brick-Force heette. Guild Wars 2 stond er met een “praatstandje” maar meer was het niet. No gameplay, no video’s enkel een fontijntje,… De twee racegames waaronder de Need for Speed reeks stonden er met dure wagens. Bij Star Wars hebben we een leuke groepsfoto kunnen maken. Op het einde van de beurs hebben we nog twee mensen van Simsplanet2 ontmoet en met deze mensen dan richting station gewandeld om naar huis te gaan. Bij de uitgang kregen we CoCa Cola Zero, en 100 meter verder moesten we de blikjes al in de vuilbak gooien. Deed je dit niet… hielden ze je tegen samen met de politie. Heel eigenaardige situatie daar.

In de ICE trein terug zat toevallig naast mij een student die ook Toegepaste Informatica volgde. (Hij Aalst, ik Gent, maar wel zelfde faculteit) Anderhalf uur gezellig kunnen napraten met deze persoon. Daarna, twintig minuten vertraging ICE trein en verbinding naar huis gemist… Gelukkig kon men vader me ophalen in Kortrijk! Op de laatste foto van men bed, vind je dan de loot 😉 Het was een toffe dag!

 
comments  Reacties uitgeschakeld voor Gamescom 2012 (Rein & Willem)
© www.rtdaily.be
credit