Facebook Twitter Gplus YouTube E-mail RSS
 
 
Home » Games » 10 000 gamers uit de Benelux spelen bij ons WoW of Minecraft!
formats

10 000 gamers uit de Benelux spelen bij ons WoW of Minecraft!

Beste spelers en teamgenoten,

Loginpanel.nl heeft vandaag haar mijlpaal van 10.000e geregistreerde gebruikers bereikt. Dit in een looptijd van augustus 2010 tot nu, januari 2012. In twee en een half jaar zijn we uitgegroeid van een mini World of Warcraft server met vele crashes en problemen tot een enorme groep spelers die diverse games spelen waaronder: World of Warcraft, Minecraft, Battlefield 3 en Call of Duty Modern Warfare 3. In deze tijd zijn we ook gegroeid van een mini Supermicro Atom server, tot nu drie dedicated servers verspreid over België, Frankrijk en Nederland die 24 uur per dag bereikbaar zijn voor de spelers. Ook hebben we nu een uptime van 99,9+%!

Ik wil allereerst alle Game Masters, Devs en Moderators bedanken voor hun steun en inzet die ze de afgelopen twee en een half jaar hebben geleverd. Zij hielpen iedere dag opnieuw, met een glimlach, de spelers met hun problemen. Ook zorgden ze voor een educatieve chat-channel waar iedereen op een beleefde manier met elkaar om gaat. Als tweede wil ik ook bedrijven en organisaties bedanken die ons van harte hebben gesteund met hun service. Enkele voorbeelden hiervan zijn de kwalitatief uitstekende samenwerking met Trafego.net. Zij zorgen ervoor dat onze sites en servers in Nederland altijd online waren. Verder de samenwerking met Killz.nl die sinds kort onze shooter-gamers (Battlefield 3 en Call of Duty Modern Warfare 3) ook aan hun trekken laten komen en ons via promotie leden voor Minecraft oplevert. Als derde wil ik de organisaties die onze sites sponseren ook graag bedanken voor de vergoedingen die ze geven in onze onkosten. Als laatst ook bedankt aan alle spelers die in goede én minder goede tijden ons zijn blijven steunen met donaties en complimenten! Zonder al deze mensen waren we nooit zo groot geweest als nu!

Ik zal mij blijven inzetten voor dit educatieve project en hoop de groei in de komende jaren voort te zetten. De komende jaren zullen we blijven werken aan: stabielere gameservers, mooiere sites met meer gebruikersvriendelijke opties en de in-game support blijven verbeteren voor de spelers. Sinds kort zit ik in het hoger onderwijs waar ik toegepaste informatica volg. Alle opgedane kennis zal de komende jaren ook ingezet worden in de praktijk, in onze server.

Om de 10.000e registratie te vieren zullen we enkele acties houden op onze World of Warcraft en Minecraft servers. Vanwege mijn examens zullen deze acties begin februari starten. De aankondigingen hiervan zul je dan ook in februari 2012 op onze forums vinden.

 

Namens jullie fiere admin en koning,
Jongeheer Rein C., Tendonsie
http://contact.tendonsie.be
http://tendonsie.com
http://loginpanel.nl
http://worldofminecraft.be

10000 Leden Krantenartikel. Styling door WillemSV.

 

3 Responses

  1. […] – Misschien bent u er één van; de Nederlandse servers van Minecraft en WoW hebben de 10.000ste gebruiker bereikt. […]

  2. tendonsie

    11 000+ leden bereikt.
    18/02/2012

© www.rtdaily.be
credit